cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Lezyne set svetiel LITE DRIVE 1000XL a STICK

99,90 €
99,90 €
S DPH
Množstvo
Doručenie 2-3 prác. dní

7
1-LED-16P-V604
Lezyne
View all products of Lezyne
 

Skvelé outletové ceny

 

Vrátenie outletových produktov do 100 dní zdarma

 

Doprava zadarmo za registráciu na outlet produkty

Set výkonných svetiel na bicykel.



Predné svetlo LITE DRIVE 1000XL disponuje výkonom až 1000 lumenov. Jeho opracované hliníkové telo s chladiacimi rebrami sa vyznačuje nízkou hmotnosťou a mimoriadnou odolnosťou. Je vybavené ôsmimi prevádzkovými režimami, vrátane prvotriednneho módu Flash určeného pre dennú prevádzku s intenzitou 1000 lumenov. S objektívom MOR (Maximum Optical Reflection) je výkon svetla optimalizovaný a rovnomerne rozptýlený. Výdrž batérie sa zvýšila o 11 hodín až na 87 hodín prevádzky. Univerzálny popruh bezpečne upevníte na rôzne tvary a veľkosti tyčí. LITE DRIVE 1000XL je kompatibilné s diaľkovým ovládačom Remote Switch.


ŠPECIFIKÁCIA

MAX LUMENOV: 1000

HMOTNOSŤ: 153g

MAX RUNTIME: 87 hodiny

DOBA NABÍJANIA: 4 hodiny





Zadné svetlo Stick Drive je neuveriteľne tenké, ľahké, vybavené ôsmimi super jasnými LED-kami. Jeho minimalistický dizajn je optimalizovaný pre všestrannosť a jednoduché použitie. Jednoduchý o-krúžok bezpečne pripevní držiak svetla k sedlovke bicykla a inovatívne magnetické uchytenie umožňuje jednoduché a rýchle vkladanie svetla do držiaka.


Svetlo je vybavené integrovaným USB kľúčom na bezdrôtové nabíjanie, ktorý zabezpečí až 23 hodín svietenia.


Šošovka svetla so širokouhlou optikou poskytuje viditeľnosť až 270° a svetelný výkon až 30 lúmenov. Medzi jeho sedem režimov patrí aj funkcia denného blesku.


Vďaka úzkemu dizajnu a kompaktnému uchyteniu je Stick Drive dokonalým zadným svetlom pre udržanie aerodynamiky a tiež na pripevnenie k sedlovkám s minimálnym priestorom - ako je napríklad sedlovka kvapkového tvaru.


Špecifické referencie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhľadávanie

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here