cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

ROECKL Rukavice cyklistické Inverness Bi-FUSION tmavo modrá

Varianta
66,90 €
66,90 €
S DPH
Množstvo
Posledné kusy v sklade

2
10-110006- 5900-10-0
Roeckl
View all products of Roeckl
 

Skvelé outletové ceny

 

Vrátenie outletových produktov do 100 dní zdarma

 

Doprava zadarmo za registráciu na outlet produkty

ROECKL Rukavice cyklistické Inverness Bi-FUSION tmavo modrá

Láska na prvý záber do pedálu: To, čo robí INVERNESS, špičkovú rukavicu s krátkymi prstami, nie je len jej štýlový líc vyrobený zo žakárového úpletu, materiálu s otvorenými pórmi, a teda dokonale vetraného materiálu s veľkým komfortom pri nosení.

Tento model tiež obsahuje ergonomickú výstelku BI-FUSION® (víťaz 2021 Red Dot Award), rozmerovo stabilnú a zároveň flexibilnú kombináciu gélu a peny, ktorá pohlcuje vibrácie a otrasy, ktoré by inak namáhali a unavovali vaše ruky.

Okrem toho BI-FUSION® rovnomerne rozloží váhu na ruku, čo má za následok dlhodobé pohodlie pri nosení a presné uchopenie riadidiel. Rovnako vzdušná ako lícová strana je aj dlaň vyrobená z tenkého, dotykového a perforovaného ROECK-GRIP®, syntetického materiálu, ktorý zaisťuje precíznu manipuláciu s brzdovými a radiacimi páčkami.

Ergonomický strih INVERNESS je mierne predĺžený a končí v neoprénovej manžete so štýlovými reliéfnymi akcentmi a suchým zipsom s páskou. A vďaka malej chlopni na dlani je vkĺznutie do tejto rukavice hračkou.

Štýlovo a dizajnovo vyniká táto rukavica vysokým počtom reflexných prvkov. Dizajn veľkého šípu na líci pôsobí športovo a dynamicky a určite bude hitom u všetkých cyklistov. Exkluzívna výstelka ROECKL COMFORT-INNOVATION medzi palcom a ukazovákom, veľký palec na jemné stieranie a pohodlný SYSTÉM PULL OFF dopĺňa rad vysokokvalitných funkcií tejto rukavice.

Your title here...

Špecifické referencie

ean13
4065901010899
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhľadávanie

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here