cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

SiS VMS Collagen+ kapsule

€38.90
€38.90
VAT included
Quantity
Doručenie 2-3 prác. dní

6
131341
SiS
View all products of SiS
  Zásady zabezpečenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady doručenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady vrátenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

SiS Collagen + kapsule – výživový doplnok.

60 kapsúl. Nedenaturovaný kolagén a multivitamín.


Je vedecky dokázané, že kolagén napomáha vitalite a tým aj pohyblivosti kĺbov. Zloženie SiS Kolagén+ je komplexným, obsahujúcim špecifickú kombináciu zložiek, navrhnutou tak, aby fungovala jednotne a podporovala a udržiavala zdravie kĺbov, kostí a väziva. Či už sa používa na prevenciu alebo rehabilitáciu, SiS Collagen+ je určený pre všetkých športovcov, ktorí vykonávajú pohyb a tým opakovane zaťažujú kĺby.

Kapsule SiS Collagen+ poskytujú jedinečnú kombináciu nedenaturovaného kolagénu typu II (UCII®) s vitamínom D, vitamínom C, horčíkom, mangánom a meďou na podporu tvorby kolagénu pre zdravú chrupavku a zlepšenie zdravia kostí a kĺbov.

UCII® je jedinečný typ nedenaturovaného kolagénu typu II, ktorý funguje tak, že aktivuje imunitné bunky v tele. Akonáhle sú tieto bunky aktivované, uvoľňujú bioaktívne zlúčeniny, ktoré vysielajú signál do tela na obnovu a opravu chrupavky, čím pomáhajú podporovať optimálne zdravie kĺbov.

Výživovým stratégiám na prevenciu alebo liečbu zranení sa venuje zvýšená pozornosť, pričom kolagén je živinou, ktorá podporuje prevenciu, ale aj rehabilitáciu. Kolagén je dôležitou zložkou spojivového tkaniva a môže byť prospešný pri športoch, ktoré vyžadujú opakované namáhanie kĺbov.


Odporúčané dávkovanie: Užívajte 2 kapsule denne a zapite dostatočným množstvom vody. Doporučená denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Hmotnosť: 170,4 g

Zloženie: Protihrudkujúca látka (maltodextrín), povlaková látka (hydroxypropylmetylcelulóza), horčík (citran horečnatý), vitamín C (kyselina L-askorbová), UC-II® nedenaturovaný kolagén typu II (kuracia hrudná chrupavka a chlorid draselný), mangán (citran mangánatý), vitamín D3 (kolekalciferol), meď (glukónan meďnatý), protihrudkujúca látka (stearan horečnatý, oxid kremičitý).

Skladovanie: Uchovávajte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Skladujte mimo dosahu malých detí. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Upozornenie: Tento výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy a nie je určený pre deti. O užívaní v priebehu tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojím lekárom. Tento produkt nie je určený ako prevencia alebo liek na niektoré ochorenia.

Specific References

No customer reviews for the moment.

Shopping Cart

Cart is empty

Search

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here