cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

ROECKL Rukavice cyklistické zimné Vandans čierne

Varianta
€101.90
€101.90
VAT included
Quantity
Last items in stock

2
10-110036-9200-7-0
Roeckl
View all products of Roeckl
  Zásady zabezpečenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady doručenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady vrátenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

Ak plánujete byť na cestách na dvoch kolesách aj pri veľmi nízkych teplotách a nepriaznivých poveternostných podmienkach, extra teplé, ergonomicky strihané VANDANS sú pre vás tou pravou zimnou rukavicou, pretože spĺňajú aj tie najvyššie požiadavky na izoláciu, komfort a hmatateľnosť.


Tento model vďačí za svoj presný úchop a vysokú úroveň hmatateľnosti osvedčenému materiálu ROECK-GRIP® na dlani. Kvalitná dvojvrstvová výstelka BI-FUSION® vyrobená z gélu a peny citeľne znižuje namáhanie pôsobiace na dlaň a prispôsobuje sa tvaru vašej ruky a zároveň sa môže pochváliť veľkou vratnou silou. To výrazne znižuje únavu rúk na dlhých túrach alebo hrboľatom teréne.


Trvale vodoodpudivý, vysoko priedušný, robustný – a bez PFC – funkčný materiál VaporFlex na zadnej strane hladko sleduje každý pohyb vašich rúk. Citlivú oblasť medzi palcom a ukazovákom poskytuje bezšvové polstrovanie COMFORT-INNOVATION.


VANDANS si zaslúži označenie EXTRA-WARM vďaka izolácii PrimaLoft® Gold s technológiou CrossCore™ s aerogélom s nízkou hustotou. Výsledok: mimoriadne dobrý pomer objemu a hmotnosti k udržaniu tepla. A potom je tu tiež nadýchaná podšívka na vnútornej strane backhandu a ľahko schnúca podšívka v dlani.


Z hľadiska dizajnu má VANDANS COOL vzhľad so špeciálnym nádychom v podobe štruktúrovanej vrchnej strany s reflexnými dizajnovými prvkami a logom ROECKL. Ďalšie funkcie: neoprénová manžeta so suchým zipsom, fleecový palec, pomôcka na navliekanie a funkčnosť KOMPATIBILNÁ s TOUCHSCREEN. Možno prať v práčke na 30 °C (86 °F).

Specific References

ean13
4065901025916
No customer reviews for the moment.

Shopping Cart

Cart is empty

Search

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here