cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

ROECKL Rukavice cyklistické zimné Villach 2 čierna

Varianta
€83.90
€83.90
VAT included
Quantity
Doručenie 2-3 prác. dní

3
10-110031- 9000-8-0
Roeckl
View all products of Roeckl
  Zásady zabezpečenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady doručenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady vrátenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

Extra teplé, extra kvalitné, extra flexibilné: Vďaka sérii VILLACH vyvinutej spoločnosťou ROECKL SPORTS môžu zimní cyklisti odolávať živlom aj v skutočne chladných dňoch.

Séria VILLACH 2 bola prepracovaná. Jediný rozdiel medzi tromi modelmi VILLACH, VILLACH TRIGGER a VILLACH LOBSTER je ich príslušný typ konštrukcie: prstové rukavice VILLACH sú obľúbenou klasikou, zatiaľ čo LOBSTER a TRIGGER majú spoločné prsty – pre ešte lepšiu ochranu pred chladom bez ohrozenia slobody pohybu potrebného na použitie brzdovej a radiacej páky.

Charakteristickým znakom všetkých troch je izolácia PrimaLoft® Gold s technológiou CrossCore™ s aerogélom. Aerogély sa používajú v leteckom priemysle a sú to vysoko porézne štruktúry, ktoré pozostávajú z viac ako 95 % zo vzduchu. Výhodou, ktorú to pri rukaviciach vytvára, je skvelý pomer objemu a hmotnosti k udržaniu tepla. Na vrchnej strane vetruodolný GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Softshell Elastic vytvára spoľahlivú bariéru proti prúdeniu ľadovo studeného vzduchu. A aby sa zaistilo, že teplo zostane vo vnútri rukavice a že VILLACH 2 perfektne sedí, ROECKL ju vybavil dlhou pletenou manžetou a elastickým zapínaním pod dlaňou.

Elastický, priedušný syntetický semiš ROECK-GRIP® na dlani zaručuje bezpečné a vysoko hmatové, no zároveň pohodlné uchopenie riadidiel. Keď už hovoríme o pohodlí: Penová výstelka na dlani optimalizuje pohodlie pri nosení tejto rukavice, rovnako ako bezšvová výstelka COMFORT-INNOVATION medzi palcom a ukazovákom. čo tam ešte je? Mäkký utierací palec vyrobený z mäkkého fleecu GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Tornado, funkčnosť KOMPATIBILNÁ S DOTYKOVOU OBRAZOVKOU a veľké reflexné dizajnové prvky na chrbte a hrane ruky. Táto cyklistická rukavica je perfektným všestranným pomocníkom pre mrazivé chladné zimné dni.

Specific References

ean13
4065901024490
No customer reviews for the moment.

Shopping Cart

Cart is empty

Search

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here