cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Kompresné šortky SKINS DNAmic force half tights

Zvýšte výkon na ihrisku alebo na kurte. Spojili sme DNAmic Gradient Compression s odolnými, high-tech tkaninami na podporu a stabilizáciu hornej časti nôh počas kontaktu alebo rýchleho tímového športu.

Veľkosť
23,00 
Old price 40,00 
Discount -17,00 
23,00 
S DPH
Počet

10
9001
SKINS
View all products of SKINS
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Zvýšte výkon na ihrisku alebo na kurte. Spojili sme DNAmic Gradient Compression s odolnými, high-tech tkaninami na podporu a stabilizáciu hornej časti nôh počas kontaktu alebo rýchleho tímového športu.Navrhnuté na podporu vášho tímového športového výkonu, spojili sme našu revolučnú DNAmic Gradient Compression s minimálnymi švami a mäkkým pásom, aby sme poskytli ľahkú svalovú podporu v optimálnom pohodlí pri tréningu alebo súťaži.

Vlastnosti:

  • Navrhnuté pre výkonZlepšuje okysličenie svalov a znižuje tvorbu laktátu v krvi.Cielená podpora svalov zvyšuje propriocepciu, znižuje nadmerné vibrácie a minimalizuje riziko zranenia.Navrhnuté pre pohodliePerfektne sedí, takže sa môžete sústrediť na hruOdvod vlhkosti vás udrží v suchuOdstraňuje odieranie50 UV ochranaTímové farby a štýly vhodné pre akýkoľvek šport

Úroveň kompresie:stredná kompresia jadra vhodná pre športovcov všetkých štandardov, ktorí sa chcú adaptovať a lepšie sa zotaviť na ďalší deň.

Poznámka: Prosím, majte na pamäti, že tieto odevy sú dimenzované a odstupňované pre účely kompresie, takže sú navrhnuté tak, aby tesne priliehali, aby sa stlačili a napomohli regenerácii svalov.

Parametry

Pohlavie
Muži
Farba
Čierna
Materiál
Elastan
Šport
Univerzálne
Materál
Polyester
Typ produktu
Outlet

Specifické reference

ean13
9333826178433
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhledávání

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here