cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

ROECKL Rukavice cyklistické Icon Bi-FUSION čierna/oranžová

Varianta
66,90 
66,90 
S DPH
Počet
Poslední kusy skladem

1
10-103268- 0003-11-0
Roeckl
View all products of Roeckl
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

ROECKL Rukavice cyklistické Icon Bi-FUSION čierna/oranžová

S rukavicami ICON budú spokojní bikeri orientovaní na výkon alebo aj tí, ktorí hľadajú úľavu pre znecitlivené ruky citlivé na tlak.

Táto ergonomicky strihaná špičková rukavica s krátkymi prstami je jediná svojho druhu, pokiaľ ide o pohodlie a výkon. Inovatívna technológia výplne BI-FUSION® od spoločnosti ROECKL SPORTS je základným prvkom a hlavným dôvodom výnimočného pohodlia pri nosení rukavíc. Toto dvojzložkové polstrovanie sa prispôsobí ruke podobne ako gélové rukavice, pričom zostane spoľahlivo rozmerovo stabilné. Dokonale rozdeľuje tlak a hmotnosť a tlmí vibrácie a nárazy, akoby nič.

Výsledok: extra pohodlie a výkon, pričom ruky sú výrazne menej unavené. Navyše presné uchopenie riadidiel, viac zábavy a efektivity pri bicyklovaní – to sú všetky podstatné výhody, najmä pri dlhých jazdách!

Štýlový a vzdušný pletený líc a dlaň z tenkého, na dotyk príjemného a priedušného syntetického materiálu ROECK-GRIP® sú rovnako pohodlné a hladké. A dlhá strihová navliekacia konštrukcia bez zapínania zaručuje, že nasadenie rukavice je také jednoduché, ako len môže byť, spolu so športovým priliehavým strihom.

Niektoré ďalšie šikovné funkcie: bezšvové polstrovanie COMFORT-INNOVATION na ohybe palca, veľkorysý stierací palec, reflexné dizajnové prvky a PULL OFF SYSTEM. Možno prať v práčke na 30° Celzia.

Specifické reference

ean13
4044791699070
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhledávání

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here