cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Amino BCAA Forte 2:1:1, 400 mg/180 kps

25,90 
25,90 
S DPH
Počet
Out-of-Stock

8038
KOMPAVA spol. s.r.o.
View all products of KOMPAVA spol. s.r.o.
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Amino BCAA forte je komplex aminokyselín so silným anabolizujúcim a antikatabolickým účinkom. Pre efektívnejšie využitie a rýchlejší nástup účinku aminokyselín sú Amino BCAA Forte obohatené o vitamín B6, ktorý prispieva k správnej látkovej premene aminokyselín dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu únavy a vyčerpania. Izoleucín, leucín a valín v pomere 2:1:1 sú vetvené aminokyseliny, ktoré predstavujú okamžitý zdroj energie, pretože sú využiteľné priamo z krveného obehu, odkiaľ prechádzajú do svalových buniek.


BALENIE:


200 kps (400 mg)


ODPORÚČANÉ DÁVKOVANIE:



  • 4 kapsuly pred tréningom (sú ihneď vstrebateľné do krvného obehu a pôsobia ako nosič energie

  • 4 kapsuly po tréningu (pre zabránenie rozpadu svalových bielkovín, umožňujú rozvoj a rast aktívnej svalovej hmoty). Pre efektívnejšie využitie odporúčame prijímať s jedlom a súbežným príjmom vitamínov skupiny B alebo s L-karnitínom


ZLOŽENIE:


Srvátkový proteínový koncentrát (2,3 g), prídavné látky: fosforečnan divápenatý, fosforečnan trivápenatý, stearan horečnatý.


UPOZORNENIE:


Nevhodné pre deti do 14 rokov, pre tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí, v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote do 25 °C. Stanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť. Nepoužívajte ako náhradu pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu.

Specifické reference

Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhledávání

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here