cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

SWAY Balančná podložka, dřevo

Najlepší tréning pred skatingovou jazdou je tréning s balančnou doskou Spokey SWAY! Prečo? Pretože sa jedná o jedinečný produkt, ktorý zároveň posilňuje svaly, zlepšuje rovnováhu, stabilizáciu a koordináciu. Vďaka tomu vaša jazda na skateboarde či snowboa

76,90 
76,90 
S DPH
Počet
Out-of-Stock

K928814
Spokey
View all products of Spokey
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Najlepší tréning pred skatingovou jazdou je tréning s balančnou doskou Spokey SWAY! Prečo? Pretože sa jedná o jedinečný produkt, ktorý zároveň posilňuje svaly, zlepšuje rovnováhu, stabilizáciu a koordináciu. Vďaka tomu vaša jazda na skateboarde či snowboarde poskočí na ešte vyššiu úroveň!



Perfektné ovládanie vlastného tela

Spokey SWAY zaisťuje bezpečný a dlhodobý tréning. Stačí iba 30 minút denne na zlepšenie vašej motorickej koordinácie! Cvičením na doske posilňujete svaly, členky, kolená a bedrá. Perfektne sa hodí ako podpora pre rozvoj motorickej koordinácie a motorických zručností.



Využitie balančnej dosky

Rovnováha a obratnosť sú veľmi dôležitými prvkami počas akejkoľvek fyzickej aktivity. Dokonale vyvinuté zmysly prispievajú k lepším schopnostiam pri lyžovaní, jazde na skateboarde, alebo na snowboarde. Sebaovládanie a udržiavanie stabilizácie počas fyzickej aktivity nás chráni pred nežiaducimi pádmi a zraneniami. Spokey SWAY sa skvele hodí pre akýkoľvek typ cvičenia a rehabilitácie: počas rozcvičky, počas senzorického, motorického, lekárskeho či funkčného tréningu.



Ešte lepšia motorická koordinácia

Drevená doska Spokey SWAY bola vytvorená s ohľadom na bezpečný a kvalitný tréning. Sada obsahuje dosku s protišmykovým povrchom a válec pod dosku. Táto konštrukcia dosky vyžaduje po užívateľovi správne vyvažovanie rovnováhy telom, vďaka čomu sú zapájané svaly hlbokého stabilizačného systému.



Kvalita a technológia

SWAY spestrí vaše každodenné tréningy. Doska je vyrobená z dreva, čo zaisťuje vynikajúcu kvalitu a odolnosť. Povrch dosky zabraňuje skĺznutiu. Skvele sa hodí na každodenné domáce cvičenie!



Parametre:

materiál: drevo

rozmer: 73,5 x 28 x 1,8 cm

rozmer válca: 40 x 10 cm

váha: 3,8 kg

max. hmotnosť. používateľa: 200 kg



Informácie pre veľkoodberateľov:

balenie: 20 ks/kartón

možný predaj po 1 k

Specifické reference

Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhledávání

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here