cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Fitness masážny valec MIX ROLL SINGLE

Fitness masážny válec Spokey MIX ROLL SINGLE je ideálny pred, počas aj po tréningu. Uvoľňuje napäté svaly, zvyšuje prietok krvi, zvyšuje rozsah pohybu a znižuje riziko preťaženia a zranenia sval. Má špeciálnu štruktúru s masážnymi výstupkami.

Farba
21,90 €
21,90 €
S DPH
Množstvo

221
K929913
Spokey
View all products of Spokey
 

Skvelé outletové ceny

 

Vrátenie outletových produktov do 100 dní zdarma

 

Doprava zadarmo za registráciu na outlet produkty

Fitness masážny válec Spokey MIX ROLL SINGLE:
- je ideálny pred, počas aj po tréningu - uvoľňuje napäté svaly, zvyšuje prietok krvi, zvyšuje rozsah pohybu a znižuje riziko preťaženia a zranenia svalov
- má špeciálnu štruktúru s masážnymi výstupkami
- je vyrobený z odolných materiálov, vďaka ktorým je odolný voči vysokému zaťaženiu, deformáciám, mechanickému poškodeniu a zároveň neabsorbuje vlhkosť

Trénujete často? Radi cvičíte na 200%? Pamätajte, že svaly potrebujem regeneráciu, ktorú im môžete dopriať pomocou fitness válca. Válcovanie je druh myofasciálnej automasáže, vďaka ktorej uvoľníte napäté svaly a fascie. Takáto masáž s využitím fitness válca obnovuje svalové tkanivo, pripravuje telo na ďalší tréning a hlavne znižuje riziko zranenia! S fitness válcom Spokey MIX ROLL SINGLE si môžete spestriť každodenný tréning a zapojiť tak do práce svalové partie, na ktorých vám naozaj záleží.

Postarajte sa o svoje svaly pred, počas a po tréningu
Vďaka používaniu rehabilitačného valca Spokey MIX ROLL SINGLE pred, počas a po tréningu budú svaly pracovať plynulejšie, čo prináša nespočet zdravotných benefitov - zvyšuje sa prietok krvi, zvyšuje sa rozsah pohybov a znižuje sa riziko preťaženia a zranenia svalov. Roller je produkt, ktorý môže ovplyvniť váš tréning. Možno ho využívať na urýchlenie regenerácie a uvoľnenie masírovaných svalov.

Roller a masér v jednom
Fitness válec Spokey MIX ROLL SINGLE je vyrobený z peny EVA, PVC a PE, vďaka čomu neabsorbuje vlhkosť a ľahko sa udržuje v čistote. Jeho štruktúra je tvorená špeciálnymi masážnymi výstupkami. Malé rozmery válca umožňujú jeho ľahkú úschovu a transport.

Parametre:
tvrdosť: hard
materiál: EVA, PVC, PE
rozmery: 45 x 14,5 cm

Informácie pre veľkoodberateľov:
balenie: 8 ks/kartón
možný predaj po 1 ks

Špecifické referencie

ean13
5902693299134
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhľadávanie

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here