cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

ROECKL Rukavice cyklistické Mantua

Veľkosť
44,90 €
44,90 €
S DPH
Množstvo
Posledné kusy v sklade

1
10-110005- 9600-7-0
Roeckl
View all products of Roeckl
 

Skvelé outletové ceny

 

Vrátenie outletových produktov do 100 dní zdarma

 

Doprava zadarmo za registráciu na outlet produkty

ROECKL Rukavice cyklistické Mantua čierno šedá

Celoprstové cyklistické rukavice Roeckl MANTUA sú letné dlhoprsté MTB rukavice, v ktorých vám ruky neostanú biele. Materiál Suntan Mesh, použitý na vrchnej strane umožňuje opálenie ruky aj v rukaviciach.



Na dlani je použitá jemná syntetická koža Durasense a All-Weather Grip čo zlepšuje úchop riadidiel. Rukavice nemusíte snímať z rúk ani pri telefonovaní, sú kompatibilné s dotykovými displejmi smartfónov.



Vlastnosti, technické údaje

- Chrbtová časť: Suntan Mesh

- Dlaň: Durasense - trvanlivá, jemná a tenká syntetická koža

-Gélové polstrovanie

- Bezšvové polstrovanie ohybu palca


Letné, ľahké a vysoko zamerané na výkon – to je MANTUA, cyklistické rukavice s dlhými prstami vyvinuté spoločnosťou ROECKL SPORTS.

Jedným z kľúčov k celému tomuto vzdušnému výkonu je zadná časť vyrobená zo sieťoviny suntan™, tenkého, super elastického a preto pohodlného materiálu, ktorý je nielen vysoko priedušný, ale zabraňuje aj otravným líniám opálenia, pretože prepúšťa slnečné svetlo.

Tento model je dostupný v bielej alebo čiernej sieťovine suntan™, každý so širokým sivým pruhom, ktorý prechádza cez líct ruky, a dynamickými trojuholníkmi, ktoré tvoria farebný gradient smerom k prstom.

Pridaný bonus vzhľadom na vzhľad aj funkčnosť: dlaň vyrobená z ľahkého, hmatového a protišmykového syntetického semišu DURASENSE vrátane výplne GEL-TECHNOLOGY so štýlovým, farebne kontrastným gélovým logom.

Rozsiahla dvojfarebná silikonizácia ALL-WEATHER-GRIP zaisťuje nekĺzavú priľnavosť na riadidlách za dažďa alebo slnka. Patentovaná výstelka ROECKL COMFORT-INNOVATION podporuje namáhanú oblasť medzi palcom a ukazovákom, čím výrazne zvyšuje pohodlie a znižuje únavu rúk pri jazde na bicykli.

Na záver má táto rukavica reflexnú pásku na manžete a suchý zips na zadnej strane. Okrem toho sú palec a ukazovák MANTUA KOMPATIBILNÉ S DOTYKOVOU OBRAZOVKOU, čo znamená, že rukavice si môžete nechať nasadené aj pri používaní smartfónu alebo zariadenia GPS.

Špecifické referencie

ean13
4065901010721
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhľadávanie

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here