cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

LAKE tretry MX146 čierna/reflexná

Veľkosť
Varianta
221,90 €
-
S DPH
Množstvo
Posledné kusy v sklade

1
3020765
LAKE
View all products of LAKE
 

Skvelé outletové ceny

 

Vrátenie outletových produktov do 100 dní zdarma

 

Doprava zadarmo za registráciu na outlet produkty

Tretry MX146 sú riešením na všetky tie jesenné alebo jarné dni, o ktorých ste si mysleli, že sú príliš nevľúdne na to, aby ste mohli vyraziť na bicykel. MX146 boli špeciálne vyvinuté pre obdobie jeseň /jar a mierne zimy. Na gravel, fat bike, na dochádzanie do práce alebo na starý dobrý bájk, tam všade sú tretry MX146 doma.

Tepelný komfort cca do -4st.


Zvršok

Softshellová tkanina, vodeodolné mikrovlákno a izolačný materiál Thinsulate 200 g s vodotesnou membránou. Vďaka týmto častiam sú tretry kompletne vodeodolné a obstoja pri všetkých rozmaroch počasia. Zvršok z Mikrovlákna Clarino navyše ponúka vysokú odolnosť a pružnosť pri výraznom znížení hmotnosti.


Podražka

Supergrip Enduro podrážka s protišmykovými výstupkami Ice Lock do náročného terénu predstavuje jednu z technologicky najpokročilejších gumových podrážok. Osvedčená nylonová medzipodrážka z Nylon Fiberglass zaisťuje optimálnu tuhosť a pohodlie. Tieto kľúčové vlastnosti vytvárajú ideálnu cyklistickú obuv do mokrého, blatistého počasia, všade tam kde oceníte stabilný a istý pohyb.


Upínanie

BOA koliesko s väčším priemerom a navíjaním M4 Cartridge Tongue vyniká v blate, vlhku a všetkých náročných podmienkach do ktorých bolo navrhnuté tak, aby umožnilo ľahkú manipuláciu aj v rukaviciach a odolalo pádom aj nárazom. V kombinácii s rýchloupínacím systémom Click-Fit uľahčuje obutie a zloženie tretier.


Tabulka velikostí treter LAKE: https://www.lakecycling.com/pages/size-guid


Následná starostlivosť o tretry pri používaní:

- tretry oplachujte vlažnou vodou (ideálne ihneď po použití), v prípade nutnosti je možné použiť kefku na mechanické odstránenie nečistôt

- pre udržanie vodeodolnosti aplikujte impregnáciu v spreji určenú na kombinované materiály kože/textil - membrána

- impregnáciu aplikujte na vysušenú obuv

Špecifické referencie

ean13
8718568130665
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhľadávanie

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here