cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Kompava ProteinFit 80

Objem
Príchuť
21,90 €
-
S DPH
Množstvo
Out-of-Stock

833
KOMPAVA spol. s.r.o.
View all products of KOMPAVA spol. s.r.o.
 

Skvelé outletové ceny

 

Vrátenie outletových produktov do 100 dní zdarma

 

Doprava zadarmo za registráciu na outlet produkty

Protein Fit 80 je mikrofiltrovaný srvátkový proteín s obsahom aminokyseliny L-glutamín, obohatený o BCAA, s prídavkom taurínu, vitamínov a tráviacich enzýmov. Je určený pre nadšencov kulturistiky na efektívny a extrémny nárast čistej svalovej hmoty, vhodný najmä v období rysovania svalstva a minimalizácii podkožného tuku. Jedinečná chuť a okamžitý efekt 80 % čistého srvátkového koncentrátu a izolátu na podporu maximálneho anabolického efektu a nárastu čistej svalovej hmoty. Vhodný aj pre diabetikov.


BALENIE:


500 g (16 dávok)/ 2000 g (66 dávok)


ODPORÚČANÉ DÁVKOVANIE:



  • Športovci do 80 kg: 1 – 2 dávky v deň tréningu

  • Športovci nad 80 kg: 2 – 3 dávky v deň tréningu

  • V deň bez tréningu: 1 dávka, najlepšie pred spaním

  • Maximálne 3 dávky denne, najlepšie užívať medzi jedlami, 1 h po tréningu alebo 1 h pred spaním


PRÍPRAVA:


2 odmerky prášku (30 g) rozmixujte v 250 ml čistej vody alebo nízkotučného mlieka a vypite.


ZLOŽENIE:


Základ: srvátkový proteínový koncentrát, srvátkový proteínový izolát, L- glutamín, zmes aminokyselín (L-leucín, L-izoleucín, L-valín), taurín, guarová guma, xantán, sladidlo: aspartám, soľ, vitamíny: kys.askorbová(C), niacín (nikotínamid), DL-α-tokoferylacetát(E), kys. pantoténová (D-pantotenát vápenatý), pyridoxín(pyridoxín hydrochlorid), riboflavín(B2), tiamín hydrochlorid (B1), kys. listová (kys.pteroylmonoglutámová), biotín(D-biotín), kyanokobalamin (B12); enzýmy.


PRÍCHUTE:



  • Čokoláda: základ + kakaový prášok 22%-ný, arómy: čokoládová

  • Vanilka: základ + vanilková aróma s vanilkovými strukmi, rastlinný extrakt z požltu farbiarskeho (Carthamus tinctorius)

  • Banán: základ + ovocný prášok banánový, farbivo: rastlinný extrakt z požltu farbiarskeho (Cartamus tinctorius), arómy: banánová a vanilková s vanilkovými strukmi

  • Jahoda: základ + ovocný prášok jahodový, prírodné farbivo: betalainová červená, arómy: jahodová a vanilková s vanilkovými strukmi


UPOZORNENIE:


Nie je určený pre deti do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Stanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, v dobre uzavretom obale, mimo dosahu malých detí. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Po otvorení obal starostlivo zatvárajte. Obsahuje zdroj fenylalanínu.

Špecifické referencie

ean13
8586011212042
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhľadávanie

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here