cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

SANDI Posilňovacie závažie s úchytmi 5 kg

Posilňovacie závažie s úchytmi Spokey SANDI 5 kg: - má úchyty, ktoré uľahčujú cvičenie a prenášanie závaží. - jedná sa o druh medicinbalu s madlami - cvičenia s medicinbalom posilňujú svaly, pružnosť tela, ovplyvňujú celkovú kondíciu, zvyšujú rozsah poh

Váha
€12.90
-
VAT included
Quantity
Doručenie 3-6 prác. dní

2002
K929861
Spokey
View all products of Spokey
  Zásady zabezpečenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady doručenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady vrátenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

Posilňovacie závažie s úchytmi Spokey SANDI 5 kg:

- má úchyty, ktoré uľahčujú cvičenie a prenášanie závaží.

- jedná sa o druh medicinbalu s madlami - cvičenia s medicinbalom posilňujú svaly, pružnosť tela, ovplyvňujú celkovú kondíciu, zvyšujú rozsah pohybov a výrazne urýchľujú spaľovanie tukov.

- je to dynamickejšia náhrada kettlebellov či činiek, pretože cvičenie so závažím s úchytmi vyžaduje dodatočnú stabilizáciu pohybu a udržanie rovnováhy.



Posilňovacie závažie s úchytmi Spokey SANDI je vybavenie, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej domácej posilňovni. Cvičenie so sandbagom umožňuje rovnomerné spevnenie a tvarovanie postavy vďaka väčšiemu zapojeniu hlbokých svalov, ako pri tréningu s tradičným náradím. Ako sú činky či kettlebelly. Vaky sú naplnené ťažkým pieskom, ktorý vás núti udržovať rovnováhu a stabilitu počas cvičenia.



Kombinácia medicinbalu a kettlebellu

Spokey SANDI je produkt, ktorý funguje podobne ako medicinbal s úchytmi na jednoduchšie cvičenie a prenášanie. Powerbag vyžaduje od našich svalov neustále napätie, vďaka čomu cvičenie so SANDI je veľmi efektívne. Pravidelný tréning posilňuje svaly, zlepšuje pružnosť tela, ovplyvňuje celkovú kondíciu, zvyšuje rozsah pohybov a výrazne urýchľuje spaľovanie tukového tkaniva. Vďaka tomu je posilňovacie závažie s úchytmi Spokey SANDI ideálne ako pre tých, ktorí ešte len začínajú s posilňovaním, tak aj pre tých, čo radi cvičia na 200%!



Domáci tréning s vášňou

Používanie závaží s úchytmi Spokey SANDI 5 kg vám spestrí domáci tréning. Vyžaduje od užívateľa väčšiu dynamickú silu ako pri zdvíhaní činiek či kettlebelov s rovnakej hmotnosti.



Parametre:

materiál: nylon, mesh

výplň: ťažký piesok

hmotnosť: 5 kg

rukoväte pre ľahké cvičenie

balenie obsahuje 1 ks závažia



Informácie pre veľkoodberateľov:

balenie: 4 ks/kartón

možný predaj po 1 ks

Specific References

ean13
5902693298618
No customer reviews for the moment.

Shopping Cart

Cart is empty

Search

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here