cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

ROECKL Rukavice cyklistické Morgex Bi-FUSION

Farba
Veľkosť
€71.90
€71.90
VAT included
Quantity
Last items in stock

1
10-104856- 0003-7-0
Roeckl
View all products of Roeckl
  Zásady zabezpečenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady doručenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady vrátenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

ROECKL Rukavice cyklistické Morgex Bi-FUSION čierna/oranžová

Na prvý pohľad klasické dlhoprsté rukavice v diskrétnom freeride vzhľade, na druhý pohľad množstvo výkonových a dizajnových prvkov – to je kvalitná rukavica MORGEX s ergonomickým strihom, ktorá vyvoláva pocity šťastia u bikerov!

Technológia výplne BI-FUSION® je jednou z kľúčových vlastností tohto modelu. Vložky BI-FUSION® sú účinnejšie ako bežné gélové rukavice so silikónovým gélom, Technogel alebo dokonca Alpha Gel vďaka premyslenej dvojzložkovej konštrukcii, ktorá prináša nebývalý komfort nosenia.

Keď už hovoríme o pohodlí: exkluzívna COMFORT-INNOVATION od ROECKL SPORT, je bezšvové polstrovanie v ohybe palca, ktoré je pri jazde na bicykli veľmi namáhané, je nevyhnutnosťou.

Na líci je použitá kvalitná Micro Mesh kombinovaná s mäkkou, elastickou Lycrou. Exkluzívny dizajn dlane vyrobený z priedušného a priľnavého materiálu ROECK-GRIP® umožňuje citlivé uchopenie, takže pre maximálnu kontrolu nad riadidlami, vďaka čomu nie je potrebná žiadna dodatočná silikonizácia.

Materiál je tiež KOMPATIBILNÝ S DOTYKOVOU OBRAZOVKOU a umožňuje vám používať smartfón bez toho, aby ste si zložili rukavice.

Neoprénová manžeta s jednoduchým zapínaním, jemný utierací palec na utieranie tváre, ako aj reflexné dizajnové prvky dopĺňajú prvotriedne vlastnosti MORGEX. Možno prať v práčke na 30° Celzia.

Specific References

ean13
4044791700097
No customer reviews for the moment.

Shopping Cart

Cart is empty

Search

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here