cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

ROECKL Rukavice cyklistické zimné RIMBACH castlerock

Varianta
€83.90
€83.90
VAT included
Quantity
Doručenie 2-3 prác. dní

3
10-110035- 8710-10-0
Roeckl
View all products of Roeckl
  Zásady zabezpečenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady doručenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

  Zásady vrátenia

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

Zimné cyklistické rukavice Roeckl RIMBACH


Tenké, elastické, odolné voči vetru – ROECKL SPORTS predstavuje RIMBACH! Tieto zimné cyklistické rukavice sú ideálne na prechod medzi ročnými obdobiami a môžu sa pochváliť nielen recyklovanými komponentmi, ale aj BI-FUSION® na dlani, skutočným vrcholom, pokiaľ ide o pohodlie.


Táto inovatívna výstelka vyrobená z mäkkého, prispôsobivého gélu a rozmerovo stabilnej peny rovnomerne rozdeľuje tlak pôsobiaci na dlaň a výrazne minimalizuje únavu rúk – jednoznačná výhoda na dlhých cyklotúrach alebo v nerovnom teréne.


Zadná časť je vyrobená z vetruodolného, vodoodpudivého a vysoko priedušného ROECK-PROOF® ECO Denali softshell, elastického trojvrstvového laminátu, ktorý pozostáva z 87 % recyklovaného polyesteru.


Dlaň je vyrobená z vodoodpudivého syntetického semišu DURASENSE so silikonizáciou ALL-WEATHER-GRIP pre bezpečné uchopenie riadidiel v suchom aj mokrom počasí. Mimoriadne pohodlie poskytujú ergonomický strih rukavice, elastický pásik, ktorý ide po celom obvode, a exkluzívna bezšvová výplň ROECKL SPORTS COMFORT-INNOVATION medzi palcom a ukazovákom, čo je oblasť, ktorá je pri jazde na bicykli mimoriadne namáhaná.


Je samozrejmé, že táto rukavica je KOMPATIBILNÁ S DOTYKOVÝMI OBRAZOVKOMI a má jemný utierateľný palec vyrobený z fleecu. Čo sa týka dizajnu, RIMBACH sa vyznačuje digitálnou potlačou s bodkovaným farebným gradientom, ako aj skvelými reflexnými dizajnovými prvkami a logami, vďaka čomu je vysoko kvalitným pútačom, ktorý sa hodí ku každému outfitu! Možno prať v práčke na 30 °C (86 °F).

Specific References

ean13
4065901025862
No customer reviews for the moment.

Shopping Cart

Cart is empty

Search

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here