cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Turistická hojdacia sieť s moskytiérou

Ľahká, turistická nylonová hojdacia sieť s rozmermi 260 cm x 140 cm. Je veľmi pohodlná, funkčná a užitočná v akejkoľvek záhrade alebo na cestách.

Farba
20,00 
Old price 30,00 
Discount -10,00 
20,00 
S DPH
Počet

9
5907621
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Ľahká, turistická nylonová hojdacia sieť s rozmermi 260 cm x 140 cm. Je veľmi pohodlná, funkčná a užitočná v akejkoľvek záhrade alebo na cestách. Poskytne dokonalý odpočinok unavenému telu a dodatočnú ochranu pred hmyzom vďaka použitiu moskytiéry! Stačí ju zavesiť v záhrade alebo na terase a užiť si nádherný odpočinok na čerstvom vzduchu. Hojdacia sieť je vyrobená z odolného plastu s vysokou priepustnosťou vzduchu. Silné montážne konzoly zaisťujú riadnu bezpečnosť a istotu, že z nej nespadneme počas odpočinku.

Vlastnosti produktu:

  • Úplne nový, vysoko kvalitný výrobok.Turistická hojdacia sieť je vyrobená z odolného nylonu a polyesteru.Odolný voči drsným poveternostným podmienkam!Vďaka moskytiére poskytuje vynikajúcu ochranu pred hmyzom.Unavenému telu poskytne dokonalý odpočinok. Stačí ho zavesiť na záhradu alebo na terasu a užívať si outdoorové aktivity.Sada obsahuje kryt na uloženie hojdacej siete. Po zvinutí a vložení do tašky zaberie málo miesta - ľahko sa zmestí do malého batohu!Šnúry na pripevnenie hojdacej siete k stromu a ďalším stĺpikom sú súčasťou dodávky.

Špecifikácia:

Materiál (sedadlo): nylonMateriál (sieťovina): polyesterMaximálne zaťaženie: do 200 kgDĺžka sedadla: 260 cmŠírka sedadla: 140 cmCelková dĺžka (medzi držadlami): cca 300 cmDĺžka nosných línií: 40 cmMožno prať v práčke: ánoHmotnosť: 0,8 kg

Parametry

Farba
Čierna
Farba
Zelená
Materiál
Polyester
Materiál
Nylon
Šport
Turistika
Typ produktu
Outlet

Specifické reference

ean13
5907621815578
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhledávání

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here