cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

ROECKL Rukavice cyklistické zimné Rofan

Farba
Veľkosť
59,90 
59,90 
S DPH
Počet
Poslední kusy skladem

2
10-103847- 0002-7-0
Roeckl
View all products of Roeckl
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Mrznú Vám ruky na bicykli v chladnom období? Nie, ak nosíte teplé, pohodlné všestranné zimné cyklistické rukavice ROFAN od ROECKL SPORTS, ktoré obsahujú vrchnú časť vyrobenú z pružného materiálu GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Soft Shell, ktorý chráni pred studeným vetrom.

Spolu s podšívkou vás pohodlne ochráni pred chladom. Rukavica má dlhú pletenú manžetu, takže teplo spoľahlivo zostáva vo vnútri rukavice, obklopuje a chráni citlivú oblasť ruky.

Ergonomický strih na dlani s obzvlášť mäkkým a tenkým MICRO-AIR zaisťuje nielen nekĺzavý úchop na riadidlách, ale aj efektívnu kontrolu klímy vo vnútri rukavice. Materiál je robustný, odolný proti roztrhnutiu a preto trvácny; okrem toho má ROFAN kvalitnú výplň FLEX-FOAM.

Keď už hovoríme o pohodlí: exkluzívne polstrovanie ROECKL COMFORT-INNOVATION v oblasti citlivej na tlak medzi palcom a ukazovákom znižuje námahu pri jazde na bicykli. Medzi jeho mnohé funkcie patrí veľkorysý utierací palec GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Tornado, funkcia KOMPATIBILNÁ S TOUCHSCREEN na používanie telefónu bez zloženia rukavice, ako aj reflexné prvky. Dostupné veľkosti: 6,0 až 12,0. Možno prať v práčke na 30° Celzia.

Specifické reference

ean13
4044791679546
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhledávání

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here