cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

ROECKL Rukavice cyklistické Iseler čierna

Varianta
39,90 
39,90 
S DPH
Počet
Poslední kusy skladem

2
10-110017- 9000-10-0
Roeckl
View all products of Roeckl
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

ROECKL Rukavice cyklistické Iseler čierna

"ROECKL SPORTS predstavuje ISELER, ergonomicky tvarované rukavice s krátkymi prstami, ktoré vyniknú na off-road trailoch vďaka svojim kvalitným materiálom, šikovným funkciám a cool dizajnu.

Sieťovaný materiál na zadnej strane nie je len perforovaný, vďaka čomu je ľahký ako pierko a priedušný; tiež dodáva tomuto modelu športový, moderný nádych.

Mäkké chrániče na chrbte ruky vytvárajú vizuálne a funkčné doplnky. Dokonalé uchopenie riadidiel za každého počasia je zaručené vďaka dotykovému a robustnému DURASENSE syntetický semiš, ktorý je vylepšený o silikonizáciu ALL-WEATHER-GRIP.

Tieto rukavice majú tiež výstelku GEL-TECHNOLOGY na dlani absorbujúcu nárazy (s farebne kontrastným gélovým logom) a exkluzívnu bezšvovú výstelku ROECKL COMFORT-INNOVATION (s farebne kontrastnou výstelkou ROECKL ruky) medzi palcom a ukazovákom, čo je oblasť, ktorá je pri jazde na bicykli mimoriadne namáhaná. To znižuje únavu rúk – dôležitá výhoda pri dlhých cyklotúrach.

Veľký palec s mäkkým stieraním vám umožňuje utrite si pot stekajúci po tvári, keď ide do tuhého, a pohodlný SYSTÉM PULL OFF výrazne zjednodušuje sťahovanie rukavíc, keď zosadnete z bicykla.

Rukavica je pohodlne pripevnená okolo zápästia pomocou širokej neoprénovej manžety vystuženej kevlarom vysoko odolným voči opotrebovaniu a zvýraznenej štýlovými prvkami, navyše so zapínaním pod dlaňou. Tento štýlový terénny model je dostupný v štyroch športových, dynamických farebných prevedeniach s reflexnými dizajnovými prvkami.

Specifické reference

ean13
4065901015337
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhledávání

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here